måndag, augusti 31, 2009

Beställde provbågar

Favoptic har börjat med egen design på sina bågar. Fräckt tyckte jag och kastade i väg en beställning på provbågar i fredags. Alltså att låna hem tre provbågar och se om de kanske kan passa mig.

I dag fick jag paketet. I asken låg bågarna bland en massa hårda karameller inlindade i plast, och på en medföljande lapp stod at läsa:

Posten kräver att våra försändelser alltid har samma vikt – därför måste vi ibland fylla på med karameller.

Vi är tacksamma om ni INTE returnerar karamellerna tillsammans med provbågarna – för när det gäller returportot gäller helt andra portoregler.

Med vänlig hälsning
Favoptic

Låt mig se.. de skickar med karameller och vill inte ha tillbaka dem. No problemo!!! :)

5 Kommentarer:

Osloskånskan sa...

Härligt!

Malin sa...

Goa regler det finns ibland!:)

Mea sa...

I bland kommer leendena med posten :D

Anonym sa...

Hej - såg din blogg via vår "bloggbevakning". Visst är det kul när man kan göra kunderna glada med en karamell. Men - vi tvingas ju ta hem många ton med karameller och att transportera runt dem kan inte vara någon vinst för miljön. Vi hade förut en "deal" med lokala postchefen om att vi räknade upp portot med kompensation för en "virtuell barlast". Det funkade utmärkt tills någon ännu högre chef kom på att det bröt mot någon finstilt regel. Tills vidare får vi nöja oss med glada tillrop från godissugna kunder. Vi har också fått applåder från några tandläkare ...

Carl Erik Eriksson
Favoptic

Mea sa...

Hej Carl Erik. Trevlig att du hittat min lilla blogg och kommenterade.

Hade faktiskt inte tänkt på att det egentligen är vansinnigt att ni måste skicka med godis på grund av oflexibla regler hos posten. Du har alldeles rätt att det är både miljöovänligt och kostsamt för både företaget och i förlängningen för kunderna.

Trist, kanske finns en orsak att det inte går så bra för den Svenska posten.

Skicka en kommentar